FW Vloer Idee, advies aan huis

Schuren, onderhoud en verkoop van houten vloeren, Parket, Laminaat, PVC en betonlook

PVC vloeren

PVC vloeren zijn qua uiterlijk haast niet meer te onderscheiden van een echte houten of tegelvloer.  Voordelen van een PVC vloer zijn onder andere de geluiddempende werking, gemakkelijke reiniging, hoge slijtvastheid en PVC vloeren zijn echt ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Onze PVC collectie bevat diverse decoratieve designs met een houtmotief of tegellook en er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot maten en patronen.

   

Waar moet u op letten bij de aankoop van een PVC vloer? Er is kwalitatief nogal wat verschil in PVC vloeren, wij werken alleen samen met leveranciers waar we achter de kwaliteit van te leveren vloeren staan.

Een ander heel belangrijk aandachtspunt bij de aankoop en verwerking van een PVC vloer is dat bij het verlijmen van PVC vloeren de ondervloer helemaal glad en egaal moet zijn. Voor een goede hechting betekent dit vaak dat er voorafgaand aan het verlijmen van een PVC vloer eerst geëgaliseerd moet worden. Natuurlijk nemen we u hierin mee bij het opstellen van een offerte, zo weet u vooraf altijd precies waar u aan toe bent!