FW Vloer Idee, advies aan huis

Schuren, onderhoud en verkoop van houten vloeren, Parket, Laminaat, PVC en betonlook

Laminaat vloeren

Veel Laminaat vloeren zijn de afgelopen jaren bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten of tegelvloer.  Onze Laminaat collectie bevat dan ook diverse decoratieve designs met een houtmotief of tegellook en daardoor zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot maten en patronen, met of zonder V-groef, smal/breed/extra breed, kort/lang/extra lang.

         

Laminaat vloeren zijn een prijstechnisch goed alternatief ten opzichte van houten vloeren/massieve parketvloeren. Daar waar een echte houten vloer reageert op grotere temperatuurs- en luchtvochtigheidsverschillen zie je dat Laminaat vloeren een minimale werking laten zien. De Laminaat vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en reiniging  waardoor het voor mensen met allergieën (stof/huismijt) net als de PVC vloer een goede hygiënische oplossing kan zijn.

Waar u op moet letten bij de aankoop van een Laminaat vloer is dat beschadigingen zoals krassen door de harde toplaag minder goed weg te werken zijn dan bij bijvoorbeeld een houten vloer. Ook kunt u een laminaatvloer niet schuren zoals een houten vloer waardoor de levensduur van Laminaat korter is dan die van een houten vloer.